Lista Oktober 2019

Godmorgon! Idag tänkte jag dela med mig av lite frågor. Det är inga frågor jag fått från er, utan tagna ur vårt favoritspel här hemma; Ice Breaker. Jag drog helt enkelt 10 kort som jag delar med mig av svaren på. Avslutar med en liten kaka; det är ju ändå lill-lördag!

Nämn något nyttigt du tycker är supergott?

Oj! Jag gillar ju väldigt mycket som är nyttigt! Hmmm, linssoppa, ingefärsshot och blåbär!

Nämn något du avskyr att göra?

Lätt som en plätt! Jag fullkomligt avskyr att ta i en blöt disktrasa med bara händerna. Använder alltid diskhandskar eller torkar med papper.

Vad tycker du är överskattat?

Med risk att sticka ut hakan… Jag är inget riktigt fan av att fika! Älskar en god havrelatte eller gott the med honung. Är inte lika noga med kakor och bullar. En godisskål tackar jag dock inte nej till!

Nämn tre favoritresmål?

Denna är svår, men jag väljer att tolka den som tre favoriter av de ställen jag varit på redan? New York, Saint Tropez och Kapstaden.
Äsch, vi slänger in tre ställen jag inte varit på som jag gärna skulle vilja åka till också… Maldiverna, Korsika och någon härlig vit strand i Mexico

Vad tycker du att man borde lära sig i skolan?

Service/Uppförande/Trevlighet. Tycker att alla borde lära sig hur man är snäll och tänker på andra människor.

Vad förvånar dig?

Väldigt mycket. Nu senaste i helgen diskuterade vi hur en amerikansk president (med all den makt det innebär) får lov att bete sig hur som helst.

Vad skulle du inte kunna tänka dig att äta?

Hund och Kanin. Åt kanin en gång i Frankrike och kommer aldrig göra det igen.

Vad lagar du aldrig i matväg?

Jag lagar aldrig inälvsmat

Vem gör mig mest nyfiken just nu?

Utan tvekan mina barn! De är i en period där de både utvecklas till vuxna människor och samtidigt för in en hel del nya bekantskaper i vårt hem. Jag ÄLSKAR det!

Vad skjuter du upp just nu?

Röj i sista förråden som stått belamrade med kartonger sedan vi flyttade in… Garaget där man inte ens kan squeeza in ett frimärke. Ja massor av saker som vi inte hinner med just nu

Ja det var 10 frågor till mig! Ibland är det bra att tänka till lite;-)

Här kommer ett tips på en supergod kaka som jag bakade till fotbollscupen i helgen. Kombination av cookie dough och kladdkaka var tydligen väldigt bra!

Så här såg den ut innan den åkte in i ugnen

Receptet hittar ni härLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *