Ceasarsallad

Måste slå ett nytt slag för världens bästa och godaste ceasardressing! Går inte att misslyckas med och är magiskt god. Jag häller i princip allt i min mixer och mixar på, tillsätter stötvis olja, men inte droppvis då det alltid stänker ner för mycket… jag häller liksom på någon/några matskedar i taget och mixar på en stund, sedan lite till, mixa osv… Blir alltid tip top!

I fredags var det ju mycket förberedelser på fotbollsplanen. Jag mixade dressingen innan jag åkte dit. Stekte också kycklinglårfile i ugnen och hade allt klart i kylskåpet. När jag kom hem sent på kvällen, eller tja, hyfsat sent. Så var det bara att lägga upp sallad, kycklingen och servera med dressing och färdiga krutonger

Våra teenagers älskar ceasarsallad, och det gör vi också! Dressingen håller ett par dagar i kylskåp och är väldigt gott även som sås till kött. Receptet hittar du här

Det fantastiska vädret vi hade igår är helt borta, idag vräker regnet ner… Men detta blir en bra dag! Jag har ett roligt möte, skall äta lunch med gamla kollegor och har sedan en kul tjejmiddag med skaldjur ikväll hemma hos mamma!Leave a Reply

Your email address will not be published.