Harry

Idag fyller den här coola kattkillen år! På kanelbullens dag firar vi alltid lite extra! Att man kan älska en katt så mycket!

Världens snällaste och mest sociala kille. Har aldrig en klo ute mot människor. Älskar att ligga i famnen (en stund) och tigger värre än alla andra. Har lärt sig sitta innan han får något gott! Även om bilden nedan visar två brorsor som samsas om uppmärksamhet är det ingen tvekan om vem som bestämmer här hemma. Äldst går först även om man är minst;-)

Dessa två alltså…. Världens bästa! Bara vår mjukaste Kingston som saknas…

Denna veckan har varit minst sagt hektisk! Har haft fler projekt än vanligt och det sätter tyvärr sina spår här på bloggen. Lägg på lite datorstrul på det så hoppas jag att det förklarar saken…

Jag har dock kommit igång ordentligt med träningen igen! Har både sprungit innan frukost någon dag och på eftermiddagar i så här soligt och härligt väder

Efter löpning är det påfyllning som gäller! Detta åt jag till frukost när jag sprungit i onsdags morse

En skål med näring! Fryst banan, kvarg, mandelmjölk, en näve spenat och frysta svarta vinbär från i somras. Allt i mixern. Toppat med kakaogranola och blåbär.

Igår var det shopping med Lisa på stan. Hn behövde nya vinterskor, byxor, träningstights och mycket andra småsaker. Vi passade på att luncha på NKs sushi. Lisa tog traditionell sushi medan jag valde en poke bowl med lax. Väldigt gott alltihop!

Sedan blev det bokklubb på kvällen. Lämnade kameran hemma och fokuserade på tjejsnack och god mat istället:-)

Idag mår man som man förtjänar med tröttmössan på. Skall försöka ta tag i dagen och röja i tvättstugan. Vi har ett berg av tvätt vilket är ovanligt. Jag gillar egentligen att tvätta och gör det hela tiden. Ogillar att ha mycket tvätt i tvättkorgen. Men denna veckan har verkligen varit busy så det är dags att styra upp därinne!

Skall också baka en kaka till fotbollscup imorgon. Klockan 18 är det samling på fotbollsplan för att resa tält, flytta runt grillar och lösa allt annat som skall förberedas för morgondagens fotbollscup. Sedan blir det fredagsmyyyys hemma i soffan innan klockan ringer 5.30 imorgon igen! Samling kl 7 för att koka kaffe, fixa mackor och tända grillar. Håll tummarna för fint väder imorgon så vi slipper stå genomblöta hela dagenLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *