Lost Heaven

Gissa vad vi år hemma häromdagen…?

Den perfekta middagen! Passar lika bra en fredagskväll som en vardag….

Min Lost Heaven chicken!

Stek kycklingfärs i olja i en gjutjärnspanna. Tillsätt hackad gul lök och krossad och finhackad vitlök. Smaksätt med kycklingfond, vitpeppar och salt. Gillar du lite sting så kan man ha i chili flaket eller en röd färsk chili.

Servera i salladsblad tillsammans med finhackade jordnötter och koriander. Shirachasås är också väldigt gott till…

Saknar Kina och Shanghai väldigt mycket emellanåt… En av mina absoluta favoritplatser på jorden! Mest av allt saknar jag ju maten förstås. I Shanghai går man aldrig hungrig och det är väldigt sällan man blir besviken på maten där.

Tänk att jag var där över 30 gånger!!! Kommer alltid vara en av mina roligaste tider i arbetslivet.Leave a Reply

Your email address will not be published.