Corona

Hej!

En liten snabbis här inne bland alla möten som pågår just nu. Fin balans mellan att prata strategi och säkra här och nu.

Fick ila iväg på lunchen (med ett möte i lurarna) för att hämta Hugos saker i skåpet på skolan. Hugo ligger sjuk hemma och med gymnasiet som stängs från imorgon behöver vi ha hem alla böcker. Passade samtidigt på att köpa lite mer tvål. All tvål tar ju slut här hemma så mycket som vi tvättar händerna… Och i affärerna har det gapat tomt i hyllorna senaste gångerna jag varit där. Idag fanns det tvål – äntligen!

Köpte också på mig lite goda charkisar, ostar och annat som är gott att äta. Vi kämpar på möten mellan 7-18 men på kvällarna blir det bastu och filmer. Återhämtning!

Till lunch blev det en ugnsomelett med champinjonsstuvning. Mjuk mat för stressad mage. Har ni provat denna grymma krydda från Santa Maria? Obs, inget betalt samarbete…

Stuvningen fick smak av just denna idag

Mycket möten, mycket kris, men vi försöker behålla lugnet. Tassar omkring i tofflor och mjuka tröjor. Baljar i oss kaffe, te och äter lite kakor.

Vi gör vad vi kan för att förbli professionella och samtidigt ta hans om oss

KramLeave a Reply

Your email address will not be published.