Pizzatopping

Godmorgon!

Igår bakade Hugo, Lisa och jag pizza hemma! Mr T var i Värnamo på jobb och missade världens godaste pizzor. Jag gjorde en tomatbaserad med mozzarella, oxfilé och skinka. Den andra varianten var en Bianco med crème fraîche, västerbottenost, mozzarella och oxfilé.

Men bäst av allt? Toppingen på bordet!

Man kan ju tro att jag är sponsrad av såserna 😂 Men det är jag inte! Jag handlade i affären och fick smaka på gosa kalla såser. Köpte allihop och serverade dem till pizzan. De passar såklart bäst till den tomatbaserade varianten eftersom Biancon är relativt “blöt” ändå med all ost.

Godast av allt tycker jag krispet är; Päron, ruccola och sedan pizzakrydda och tryffelolja!

Och årets första julmust!

Idag sitter jag hemma och jobbar med strategi. Ikväll skall adventsstjärnorna upp och vi skall dricka årets första glögg. Mysigt!Leave a Reply

Your email address will not be published.