Weekend waves

Hej nya veckan! Sista veckan innan midsommar och vi ser fram emot att stänga vissa viktiga puckar på jobbet och börja förbereda för att ta lite ledigt i sommar också.

Men vilken helg det var!? Tropisk minst sagt. Så härligt!

Vi packade bilen full och åkte mot Båstad redan på torsdag lunch. Cajsa lämnade av oss vid båten och åkte sedan hemåt med tom bil. Mr T och jag parerade Teams-möten med att packa in i båten… Klockan 17 slog vi igen datorn och korkade upp champagnen!

Sedan blev det bad på sandstranden i kvällssolen innan vi åt middag på Solsidan

I fredags var vi uppe med tuppen för att hinna med dagens jobb innan matchstart klockan 15. Vilken eftermiddag!

Kramkalas med Tor och Jennifer och middag ihop där vi hann med att avhandla allt som skulle avhandlas innan vi stupade i säng

I lördags la vi loss i Båstad och siktade Marstrand

Så mysigt att möta upp Hugo, Lisa, Cajsa och hennes kompis som mötte upp där. Cajsa och kompis åkte hemåt innan middagen medan vi övriga fyra styrde mot Wärdshuset.

Buster var fick egen bänk att sitta på. Klart att man är stolt då😁

Bubbel och ostron är aldrig fel. Hugo hoppade i vanlig ordning över ostron, men Lisa tackar aldrig nej

Hugo valde en hamburgare medan Mr T överraskade och valde fisk…. som visade sig vara Fish and Chips typ… Lisa valde räkmacka och jag börjar tydligen bli den förutsägbara i familjen eftersom jag än en gång valde råbiff!

Så mysigt att få ha med dessa två på turen hem till hemmahamnen i Hamburgsund

Tankstopp och lunchstopp i Smögen och Kungshamn i ösregn…. Men vi deppade inte utan sökte upp The Barn för nya urgoda Burgers (vi verkar mest äta….😉)

Mysigt att sitta under stora parasoller med regnet smattrande

Hemma i Onsala tände vi grillen (kl 20.30…) och grillade fläskfilé. Kokade färskpotatis som jag rostade i ugnen och sedan pressade med finriven parmesanost. Hugo ville ha bea medan jag var sugen på någon annan sås. Det blev båda! Bea till Hugo och en parmesan, gräslök, dill och honung till mig. Ja Mr T och Lisa åt av båda:-)

Till dessert – första skörden egna jordgubbar och ett dopp i poolen!

En riktigt somrig helg!

KramLeave a Reply

Your email address will not be published.