Utomhus

Bokklubb igår hos Johanna och vi satt såklart utomhus i värmen… Någonstans runt kl 21 kände jag att temperaturen blev “lagom”… Men vem klagar!?

Johanna grillade lax på sprillans nya grillen och serverade med en melonsallad med fetaost och rosépeppar

Fick så goda små laxspett med limesås innan maten

Killarna hade samlats hemma hos oss där Mr T bjöd på korvkväll samtidigt. Han sladdade in hemma 20 min innan första gästen anlände så det var tur att jag hade fixat lite för dem under eftermiddagen. Missade att fota men det blev korvar och bröd i olika storlek som grillades och åts med surkål, dijoncreme (Hellmans majonäs och dijonsenap), picklade rödlök, gurkmajonäs, skagenröra och ketchup, senap och rostad lök. Allt man kan önska. De hade så trevligt att de fortfarande var kvar när jag kom hem. Kul för mig också att få sitta med dem en stund på altanen innan de begav sig hemåt. Fick sedan med mig Lisa och Sofia på kvällsmacka i köket kl 00.30… Lite tröttmössa idag kan man säga… Tur att det snart är semester!Leave a Reply

Your email address will not be published.