Gott nytt år!

Som Budda säger;

No matter how hard the past, you can always begin again

Så sant, så sant! Tycker dock att vi skall ta med oss det absolut bästa från 2020 och inte bara se på det som var dåligt. Själv hade jag ett riktigt skitår 2019 så min ambition för 2020 var enorm. Nu vet vi allihop att 2020 inte blev vad någon planerat…

Men jag tar med mig två fantastiska veckor i Thailand i januari som kickade igång året!

Vi fick en fantastisk båtsommar och havet var helt ljummet i Augusti. Har aldrig badat så mycket!

Familjen har varit frisk och vi har umgåtts ännu intensivare hemma.

Vårt hemmakontor blev ett faktum när allt jobb från mars och framåt skulle bedrivas hemma.

Jag lärde mig att fullständigt lita på tekniken och rekryterade ett helt nytt team via Teams. Ett team jag aldrig träffat. Men vilket team!

Vi fick en underbar vecka i Saint Tropez i september när vi hade haft Covid-19 och därmed antikroppar.

Men bäst av allt?

Såklart! Buster! Vilken glädje. Världens roligaste och busigaste Buster kom till oss i April. Perfekt timing!

Nu ser vi framåt och tar med det bästa från 2020. Jag ser speciellt fram emot att lära mig helt nya saker…

Föga viste jag i september när jag besökte det här stället hur mycket jag kommer att hänga där framöver;-) Här och på ännu fler coola ställen.

Jag brukar inte avge nyårslöften… men jag skall fortsätta lova mig själv att ta minst 10 000 steg per dag. Skall också fortsätta vräka i mig grönsaker. Har funderingar på att fortsätta kallbada, måste bara hitt ett bra ställe som inte blir för långt att gå i badrock från bil eller hus.

I övrigt skall jag försöka fortsätta att vara snäll. Det är det viktigaste, att vara snäll mot familj, vänner och kollegor. Allt blir så mycket bättre då.

Hur firar ni nyår detta annorlunda år?

Vi skall fira i en trestegsraket…;

  1. Vi inleder nyår tillsammans med mamma i Nya Hovås. Det blir rykande varm fika utomhus tillsammans med kidsen
  2. I eftermiddag blir det varm hummersoppa med vispad grädde och bubbel här hemma på altanen med vänner. När vi är klara här promenerar vi över till dem för mer bubbel och några snittar på deras altan.
  3. Hemma står bordet dukat. Vi firar med familjen med 7-rätters middag. Låter värre än vad det är… mycket är väldigt enkelt och det mesta är egentligen små snittar. Annars hade vi inte orkat all mat! Vi inleder med ostron och löjrom. Men själva idén med 7-rätters kändes lockande. Huvudnumret blir en grillad oxfilé med potatiskaka, rödvinsås och vitlökssmör. Desserten en chokladfudgekaka med karamelliserade popcorn från Catarina König.

Så tänker vi vår nyårsafton!

Gott nytt år alla grymma läsare! Hoppas att ni allihop får en fantastisk nyårsafton och ett grymt 2021!Leave a Reply

Your email address will not be published.