Lazy Sunday

En hel dag utan någonting mer än en löptur planerat. Välbehövligt! Tänker mig också en tur till affären för att fylla kylen med godsaker och en mysig söndagsmiddag!

Låg kvar i sängen till 10.30 och tassade sedan ut i köket. Mr t är på planeringsfrukost med sina vänner, Lisa sover hos en kompis och Hugo sover fortfarande. Bara Harry och jag. Hungrig som en varg fixade jag en smarrig äggmacka med julost. Nyhetsmorgon presenterar glöggtapas och jag är redan inne på andra koppen kaffe. Idag blir det ingen stress alls

Tänk vad en helg går fort? Vi hade mysigt besök av Familjen Friman i fredags. Saknar dem mycket eftersom de flyttat till Malmö, men nu när de bor så långt bort måste de ju alltid sova över. Det är ju ett helt nytt sätt att ses på. Faktiskt väldigt mysigt sätt att ses på!

Igår blev det därför en lång frukost innan vi vinkade av dem. Sedan blev det röj av garage och annat och flera turer till återvinningen

Vi grillade när vi kom hem. Härlig men skum känsla när man både eldar i öppna spisen inne och har tänt grillen ute:-)

Men idag blir det som sagt en mysig söndagsmiddag med barnen. Skall upp vid 5-snåret imorgon så kvällen blir nog väldigt tidig!

Njut av dagen!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *