Nu kör vi!

Måndag igen och jag har sovit som en stock inatt! Känner mig pigg och glad efter en lugn helg. En helg som började med mycket jobb i fredags. Vi avslutade en hel del surdegar och Lena och jag firade med goda Wallenbergare till lunch!

Hemma på kvällen blev det varsitt ostron såklart! Dessutom små snittar med grönpepparpaté och cumberlandsås och svartpeppar.

Vi valde äntligen klinker till gästtoaletten och valet känns helt rätt! Vi hann med en härlig löprunda i skogen och avslutade lördagen med iskalla dopp i poolen som varvades med värme i spabadet och bastun.

Klockan ringde tidigt igår morse för hästhoppning. Cajsa tävlade med både Carigo och Monte och vi var på plats för att heja på tillsammans med mamma

Hemma igen tog vi en långpromenad med Buster innan vi laddade för söndagsmiddag

Söndagsmiddagen blev en tjälknöl på vildsvin som gått över natten i ugnen och sedan legat i saltlag medan vi tittade på hästhoppning. Till det blev det en potatisgratäng, gräddsås, gelé och sallad på grönkål.

Så mysigt!Leave a Reply

Your email address will not be published.