Sista kvällen

Så lider semestern mot sitt slut för denna gång. Mr T börjar jobba idag medan jag startar långsamt denna veckan och försöker behålla semester även denna veckan. Det får bli lite jobb på förmiddagar när barnen sover och lite på eftermiddagen för att ta igen dagen.

Sista kvällen i Hunnebo åt vi middag på Perssons på Kajen. Ett ställe som faktiskt ständigt byter namn känns det som?

En promenad innan maten först

Jag valde en dagens fångst som var en bakad kummel med vitvinssås och vitkål. Alltså bakad vitkål kan vara det absolut godaste som finns? Jag har alltid vitkål hemma och äter det som sallad, steker det, grillar det och kokar det. Älskar kål!

Fisken var helt fantastisk och ett väldigt bra val

Vad tror ni att Mr T valde? Ingen svår gissning…

Jag tror aldrig han ätit så många hamburgare som denna semester faktiskt… Men jag måste ge alla ställen han ätit det på en stor eloge, riktigt goda burgare med hemgjorda högrevsburgare, mycket goda tillbehör och grymma pommes frites!

Det blev sedan en kvällspromenad i hamnen innan vi kröp ner tidigt. En mysig sista kväll i båten.

Igår startade vi tidigt och körde till Hamburgsund. Båten skulle packas ur, vattenskotern skulle tas upp och sedan skulle vi pussla in den packning som kom till båten i två bilar att få plats i en bil! Det gick! Precis!

En snabblunch från Hjalmars container som åts i bilen och sedan hem för att handla, packa ur bilen, hämta Hugo och Lisa och sedan packa upp, sortera tvätt, kramas och pussas och prata, prata, prata…

Det blev en taco-kväll men den hann jag inte ta några kort på, det var fullt fokus på att bara äta!



Leave a Reply

Your email address will not be published.