EVERYONECANCOOK

Cocotte

Men hur fort har inte denna veckan gått…? Den har sett ut ungefär såhär…

Jobb på olika platser, men alltid med min dator nära till hands…

Flygplatser, hotell, kontor, flygplan…

Hann med en dagstur till Bryssel och blev såklart försenad både på vägen dit och hem… strejk i flygledartornet!

Flög från Bryssel till Stockholm och tog in på nyöppnade Scandic Downtown Camper

Jättefint och coolt hotell! Heja Scandic!

Försening även på hemväg från Stockholm, denna gång pga fel på radarsystem…

Precis innan vi fick lyfta hann jag få ett telefonsamtal man inte vill ha… vi tvingades kalla tillbaka chiafrön och solrosfrön från kunder och konsumenter då de innehöll sesamfrön… det hade blivit ett fel i produktion! Allt verkar ha gått bra, men fruktansvärd oro då det är livsfarligt om man är nötallergiker! Och såklart väldigt mycket jobb för mitt grymma team..,

Igår var det äntligen FRIYAY! Kändes otroligt skönt! Behöver vila…

Fick feeling från en bra restaurang i Notting Hill där jag varit flera gånger, både med barnen och med Mr T: Cocotte

Lovely ställe där farm-känslan är stark. Man beställer kyckling efter hur hungrig man är; sedan väljer man bland såser, sallader och tillbehör.

Jag kopierade konceptet men grillade kycklingfilé istället för hel kyckling.

Till detta kunde man äta Mac&Cheese, tryffelpotatismos, pommes frites, ceasarsallad, waldorfsallad, chilibea, tryffelbea och mer… Gott och kul!

En skön kväll som slutade med sömn i soffan tidigt… 😉



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *