Maten är viktigast!

Yes! Så funkar mitt liv! Älskar att resa för att upptäcka nya smaker och kombinationer, men gillar lika mycket att laga mat hemma och prova mig fram mellan husmansklassiker och nya rätter. Ofta hamnar man ju i samma “träsk” på vardagar och blir lite bekväm, men jag försöker alltid addera grönsaker, sallader, frukt och röror med bröd för att få en liten roligare take på middagen.

I båten gäller samma saker. Ibland går det fort som tusan och vi äter färdiga köttbullar med kokt potatis under färden där vi bara häller ner grädde, fond och soja i en kastrull för lite sås. Ibland grillar vi. Ibland äter vi ute och ibland blir det grillad korv med bröd.

I helgen åt vi lite gamla godingar som alla gillar! Det blev bl a spagetti bolognese

Det blev just köttbullar och potatis. Ingen bild på det dock!

Vi grillade fläskfilé och åt det med rostad potatis, färdig sås och lite sallad, en tomatröra på färska tomater med burrata och lite melon vid sidan av

Dessutom en snabb pizza i Bergs slussar för att stilla akut hunger

Nästa vecka bär det av igen och då får vi planera fler lätta och båtvänliga rätter. Kan knappt vänta!Leave a Reply

Your email address will not be published.