Altanhäng

Igår firade vi mamma som fyllde år! Jag plockade upp denne för lunch på stan innan vi styrde mot Kungälv för hennes första vaccinationsspruta 🙌 Yes, mamma har kämpat tappert när alla andra har fått vaccinera sig. Nu har hennes celler återhämtat sig från behandlingen hon fick när hon var sjuk för nästan två år sedan så nu blev det vaccin!

Trots mina guldpåsar med födelsedagspresenter så enades vi om att sprutan var den bästa presenten! 🙏

Hemma på altanen firade vi mamma med grill! Det blev förutom köttet även potatis, grönpepparsås en sallad med mycket dressing och goda frön. Och en buffelmozzarella med grillade tomater, krämig balsamico och citronpeppar

En riktigt bra kväll som avslutades i spa-badet medan regnet drog in

Nu; Early bird mot Paris! Plikten kallar🇫🇷Leave a Reply

Your email address will not be published.