Ren kärlek❤

Innan vi skaffade katt tänkte jag att katter var lite skumma, egna och otillgivna. Jag är mer hundmänniska helt enkelt! Älskar hundars glädje och tillgivenhet! Så är de ju så söta också??

Det var tills jag träffade den här herrn… My Love ❤


Världens bästa Harry❤❤❤

Världens mysigaste katt-kille. Liten fegis men ändå tuff. Pussas, vill hellre vara med i köket än ute och jaga ?? Kan inte tänka mig ett liv utan honom❤Han ger hur mycket som helst?

Fredagen idag var helt grym på kontoret (det var ju ändå fredag?) 

Hemma körde Hugo fotbollsträning och Lisa och jag hade planerat intervaller! Och som vi sprang!!! My God!Hon är tuff den lilla hönan! Och skrek hela tiden att “Vi spriiinggeeer föööör lååååångsaaammt!!!


Blev pizza och kantareller som belöning! Pizza för att barnen ville ha det och kantareller för att världens bästa föräldrar hade lämnat det i kylskåpet efter de tagit hand om barnen i veckan när jag var i Finland två nätter! Kylen var fylld när jag kom hem, Lisas matsäck fixad och barnen fyllda med mormor/morfar-kärlek. Kan det bli bättre!? Jo, om jag hade varit med dem alla fyra????


Ikväll blir det massor av lösgodis och fångarna på fortet! Så blir det kanske en film också!Leave a Reply

Your email address will not be published.