Pizza och Mallorca

Godmorgon!

Hemma igen efter konferens på härliga Mallorca. Huvudet fullt av inspiration och spännande diskussioner. En aning trött skall också erkännas efter endast 2 timmars sömn lördag natt innan avfärd mot flygplatsen (planet lyfte kl 6 söndag morgon). Därefter maximal tid för diskussion, planering och inspiration innan vi landade hemma igår kväll igen.

Inspiration till max fanns på vårt hotell!

Middag på gården första kvällen. Som taget ur Lady och Lufsen trots att det var i Spanien 😊

Mycket god mat förstås…

Paella såklart! Inget Spanien utan Paella?

Hemma igår tinade jag libabröd från frysen som jag bredde creme fraiche på. Sedan täckte jag det med finriven pecorino innan stekt lammfärs, chevre, kokta rödbetor och honung åkte på den. Lite pizzaost och sedan in i ugnen.

Pizzan toppades med färsk oregano och ruccola

Sa jag att jag somnade gott?

Idag är det fullt ös igen! Så mycket kul på gång just nu

KramLeave a Reply

Your email address will not be published.