Freeeeedagskänslan!

Här har vi rivstartat fredagen genom att hitta på så mycket bus som möjligt;-)

Det började med en rejäl fredagsdans bland mina skor, som sedan följdes av att göra småflisor av veden på mattan i vardagsrummet, och nu senast hittade jag honom på toaletten på nedre plan i full färd med att rulla ut toalettpapper;-)

Vem jag pratar om? Buster såklart…

Bild från Åre-semester… Letar liknande matta till vår alp-stil-gillestuga som skall göras om!

Vissa dagar är det som att hela hans lilla kropp bara kokar av bus…

Själv har jag betat av ett fantastiskt intressant möte om förpackningar! Så mycket spännande på gång och så mycket som kan och skall göras!

Laddar ni för helg? Det gör verkligen jag, skall bli helt underbart att få sova lite på morgonen. Vi skall dessutom fira en pigg 90-åring imorgon!

Har ni idétorka på middag för kvällen så kör på en Mont D’or! Så himla gott och smidigt att slänga fram. Detta åt vi i onsdags, men jag har ju tipsat om Mont D’or förut eftersom det är en favorit här hemma! Vem gillar inte smält ost liksom?

Bra att passa på att äta den nu eftersom den bara produceras på denna sidan av året! Oktober till mars, sedan går kossorna på de branta sluttningarna hela sommaren.

Jag hade tur och hittade ett dagsgammalt levain. Osten fastnar bättre om brödet inte är helt färskt.

I övrigt körde jag på safe cards som cornichons, syltlök, kokt potatis, päron, två sorters salami och prosciutto. Hur gott som helst!

Hoppas att ni får en härlig fredag!Leave a Reply

Your email address will not be published.