Tacopaj med kyckling

Gillar man taco så gillar man denna paj! Vi har en tonåring hemma som inte är överförtjust i Taco Spice Mix så när Sofia är här brukar vi fokusera tacokvällar på kyckling och fajita. Väldigt gott det också!

En paj är ju ett sätt att variera tacokvällen

Hittade dett recept på Coop och gjorde om det lite

Jag stekte kyckling som strimlats i smör och olja. Tillsatta Fajitas kryddmix och smakade av. Ville ha lite mer peppar i. Sedan hällde jag ner drygt en burk tacosås med mediumstyrka och rörde om. Sedan fyllde jag pajskalet (som hade förgräddats i ugnen för att vara krispigt)

Bre på en stor burk creme fraiche och toppa med riven ost

In i ugnen tills osten smält. Njut!

Jag serverade med guacamole, varm majs, gurka och mer tacosås

Gick hem hos alla:-)Leave a Reply

Your email address will not be published.