En helg

Vi har spenderat denna blåsiga helg på Hamburgö. Härligt solig lördag men väldigt blåsig natt…

Kändes skönt att vara på plats när det blåste som värst. Vi säkrade båten och såg till den.

Vi sov dock inte i båten denna helgen, utan uppe i huset. Kändes skönt att slippa rycken i tamparna som alltid känns i båten när det blåser hårt.

Det blev mycket promenader med Morris. Älskar kvällsljuset över sundet

Vi hann med en snabbis till Fjällbacka där vi åt en urgod Fish and Chips på kajen. Inte lätt med vovve när hösten kryper på. Samtliga restauranger sa bestämt “Nej” till att ta med Morris in på restauranger/cafeer. Även uteserveringen på Bryggan var stängd för hundar. Suck. Om jag har med honom så vill jag inte koppla honom utanför… Men så fanns ju lilla uteserveringen bakom vindskydd på fiskrestaurangen. Där satt vi och en annan familj med hund. Urgod mat och bra priser. Ett tips!

Vi har såklart jobbat lite med kroppen i helgen också. Ett hus skall ju alltid skötas. Likså trädgården. Men skönt när det är klart! Vilken skillnad det blir direkt!

Vi har naturligtvis ätit en hel del hemma också! Detta var ett av favoritsnacksen som dämpade den värsta hungern innan middagen. Märkligt vad sent vi alltid äter på helgerna(!)

Återkommer med favoriten från helgen men kan hinta om att den innehåller det här…

Önskar att jag kunde säga att vi plockat den själva… då hade väl helgen varit riktigt drömmig… men dessa är plockade på Ica Skutan! Funkar fint det också!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *