Marknad

Tisdag är lika med marknad på Place Des lices här i Troppan, stort gilla på det!

Jag slog till på en klänning och ett armband, Lisa investerade i ett halsband. Bra kap båda två! Övriga i sällskapet “fönstershoppade”. Kul det också! Underhållande folkmassa minst sagt… finns allt från urtypiska fransoser till turister från världens alla hörn med varierande storlek på plånbok.

Sedan styrde vi mot beachen! Det är varmt i Frankrike nu… Lisa drabbades av solsting trots kort tid i solen. Riktigt otäckt… Vi skulle bada och hon segnade ner i strandbrynet mot mig när vi skulle gå i. Frankrikes svar på Baywatch var framme samtidigt som Mr T och trots mina försök att svalka med havet svimmade hon en gång till på väg upp till livräddarnas hus på stranden. Otäckt som sagt. Vi blev kvar en timma hos våra nya kompisar som svalkade Lisa med is och solfjädrar. Hon mådde bra ganska snabbt, men fick spendera resten av dagen i AC…

Idag har vi varit på Pampelonne och temperaturen i bilen på parkeringen visade 47(!!) grader när vi åkte hem…

Varmt som sagt…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *