EVERYONECANCOOK

Love

Fars dag är väl ändå en riktigt mysig dag!?

Vi sov länge och åt en riktigt lång frukost. Drack kaffe, pratade och sneglade på nyhetsmorgon. Sedan bar det av något norrut för fars dags kaffe hos Mr T’s mormor och morfar. Detta tillsammans med svärmor, svärfar och svåger. Och bonusdottern Cajsa. Stackars Sofia låg hemma sjuk.

Vi åt nog ett års normal förbrukning av nybakade kanelsnäckor och annat gott. Drack hinkvis med kaffe och pratade. Men gladast var nog Morris. Han fick leka med Ella (vovve), äta dietmat (Ella fick det), springa runt, runt på tomten med Cajsa och bli klappad nonstop.

Sedan hämtade vi Hugo och Lisa för firande hemma hos oss. Mamma och pappa kom på middag.

Morris visste inte till sig av glädje! Helt plötsligt var vi storfamilj igen. Och Harry var hemma igen! Lycka!

Jag trotsade “duktig-flicka” och satsade på förplock och prat innan middagen. Körde sedan färdig Kitchenwiz Bouf Bourgogne till middag! Kokade potatis som jag pressade till. Sedan färdig prinsesstårta!

Njöt istället av att ha alla hemma. Tänker på att mina barn och bonusbarn får växa upp med sådana fantastiska manliga förebilder. Är så glad för det❤️

De har en fantastisk morfar/bonusmorfar som är glad i bus. Som aldrig sviker. Som alltid finns där.

En farfar/bonusfarfar som är världsbäst på ridning och hummerfiske och som alltid skrattar.

En farbror/bonusfarbror som är hur kul som helst. Som känner alla och har en humor som smittar av sig. Och en klokhet!

Och en pappa/bonuspappa som är det snällaste jag har träffat. Som alltid ser det bästa i alla. Som alltid vill väl. Som alltid gör allt för alla.

Men det räcker inte. De har en gammelmorfar/bonusgammelmorfar i Tobias morfar Elof som har ett hjärta av guld. En som alltid frågar och bryr sig om andra. Som har en energi jag avundas. Som idag utamanade oss på en ny svart pist han hört talats om i Trysil…

Det bådar gott för framtiden❤️Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *